SALTO Systems розширює програму технологічних партнерів

SALTO Systems розширює програму технологічних партнерів

Інноваційний контроль доступу SALTO Systems пропонує іншим лідерам передових технологій можливість співпрацювати з ними для інтегрованої та покращеної пропозиції для клієнтів.

SALTO прагне розширити свою програму технологічних партнерів, яка дає змогу найкращим у своєму класі технологічним компаніям підключатися до технологічних платформ контролю доступу SALTO та інтегрувати та сертифікувати свої рішення з портфоліо продуктів SALTO для інтелектуальних рішень доступу. Таким чином, архітектура технології інтелектуального доступу SALTO відкрита для систем сторонніх розробників, щоб покращити роботу будь-якого об’єкта з точки зору ефективності, гнучкості та безпеки для максимального втілення розумних інноваційних рішень для життя без ключів.

Метою цієї високоцінної інтеграції технологічних партнерів є надання комплексних рішень, які об’єднують інтелектуальний контроль доступу, безпеку, автоматизацію будівель, програмне забезпечення, PMS, операції, мобільні додатки тощо в інтегрованій технологічній платформі «все в одному».

Завдяки співпраці з SALTO ці технологічні партнери можуть запропонувати вдосконалені рішення контролю доступу для своїх клієнтів і загальні вдосконалення операцій для повного управління будівлею.

Об’єднана група компаній електронного доступу SALTO охоплює широкий міжнародний пул клієнтів, пропонуючи безперебійні рішення для контролю доступу, а також покращений рівень інновацій та інтеграції. SALTO використовується в тисячах установок з мільйонами щоденних користувачів і має офіси по всьому світу з партнерською мережею, яка поширюється на всі регіони земної кулі.

Завдяки технологічній програмі SALTO партнери отримають доступ до таких рішень:

  • Інтелектуальний доступ, що забезпечує безперебійне будівництво без ключа для користувачів
  • Бездротова технологія для рішень електронного замка через локальну мережу або хмару
  • Доступ до мобільних пристроїв і цифрові ключові рішення
  • Операційна ефективність і технологія розумної будівлі, яка допомагає оптимізувати управління об’єктом і зменшити витрати
  • Безпечна та надійна продуктивність усіх продуктів. SALTO довіряють провідні компанії в усьому світі, і це гарантує спокій потенційним партнерам

 

Додаткові переваги включають підтримку партнерів у сфері продажів і маркетингу, включаючи оновлення продуктів, сесії з дорожньою картою, пілотні програми та інші корисні інструменти продажів.

Крім того, усім партнерам пропонується повна підтримка від команди досліджень і розробок SALTO через мережу офісів, технічних спеціалістів і розробників по всьому світу.

Системи управління нерухомістю, рішення для реєстрації, мобільні додатки, камери відеоспостереження, домофони, системи керування кімнатами, відстеження робочого часу, бронювання, програмне забезпечення для керування, керування відвідувачами/ідентифікацією, керування ліфтами та програмне забезпечення для торгових точок – лише деяка частина інтегрованих рішень SALTO.

Першоджерело: https://saltosystems.com/en/news/technology-partner-program/

Останні новини

07.07.2022

SALTO Systems розширює програму технологічних партнерів

27.06.2022

SALTO KS успішно оновлює ISO 27001