SALTO Systems. Досягнення в області екологічної безпеки.

SALTO Systems. Досягнення в області екологічної безпеки.

Компанія SALTO відновлює свою прихильність управління якістю та екологічної відповідальності.

 

SALTO впроваджує інновації з метою надання кращих на ринку рішень в галузі контролю доступу! Крім того, компанія сповнена рішучості лідирувати в області впровадження менеджменту якості і економії коштів за рахунок підвищення екологічної ефективності.

 

Досягнення операційного та екологічного досконалості приймає різні форми, включаючи соціальну, екологічну та економічну відповідальність – зокрема, щодо глобальної стійкості і навколишнього середовища, в якій компанія працює. Ця відповідальність виходить за рамки корпоративних цілей, і SALTO твердо має намір послідовно брати участь у низці заходів, які відображають прихильність своїм принципам.

 

Світові стандарти системи якості.

 

Двома ключовими елементами в цій сфері є найбільш визнані в світі стандарти системи якості, ISO 9001 та ISO 14001. Компанія SALTO тільки що підтвердила свою прихильність обом із них.

 

На виробничих потужностях компанії в штаб-квартирі в Оярцуне, Іспанія, дотримання нормативних вимог є необхідною умовою для зміцнення довіри і впевненості клієнтів у ефективності технології контролю доступу компанії. Саме тому SALTO Systems строго дотримується всіх відповідних міжнародних сертифікатів продукції.

 

Для досягнення найвищого рівня операційної досконалості за рахунок підвищення ефективності та послідовності, відтворюваних процесів, використовується і підтримується система управління якістю ISO 9001. Аналогічним чином, коли мова йде про охорону навколишнього середовища, SALTO просуває широкий спектр політики, яка знижує викиди, забезпечує нульовий рівень викидів вуглекислого газу і розширює можливості для розвитку економіки із замкнутим циклом виробництва. Сертифікація за стандартом ISO 14001 є центральним елементом корпоративної діяльності компанії та екологічної політики в цих областях.

SALTO постійно працює над вдосконаленням своєї продукції і процесів, щоб вони повністю відповідали стратегічним цілям, які полягають в забезпеченні стабільного зростання і лідируючого положення в галузі розвитку технологій контролю доступу.

 

Якість може вирішити все!

 

Компанія SALTO вважає, що надання своїм клієнтам найкращих інтелектуальних рішень для забезпечення доступу починається з того, що на кожному етапі – проектування, виробництва, доставки і життєвого циклу продукту – враховується якість кожного пристрою і його компонентів.

 

Виконуючи вимоги стандартів ISO 9001 та ISO 14001, компанія SALTO здатна продемонструвати своє прагнення до досягнення відповідності законодавства та нормативних вимог, а також до постійного вдосконалення, представляючи себе як підприємство, орієнтоване на майбутнє і піклується про навколишнє середовище.

Останні новини

07.07.2022

SALTO Systems розширює програму технологічних партнерів

27.06.2022

SALTO KS успішно оновлює ISO 27001