SALTO KS успішно оновлює ISO 27001

SALTO KS успішно оновлює ISO 27001

Дотримуючись найвищих принципів безпеки, Clay Solutions B.V., компанія SALTO Group, вкотре завершила аудит ISO 27001 для хмарного контролю доступу SALTO KS.

Отримання сертифікації ISO 27001 означає, що запропоновані рішення інтелектуального доступу SALTO KS було незалежно перевірено та оцінено – вони повністю відповідають міжнародно визнаному стандарту інформаційної безпеки. Це ще раз підтверджує, що SALTO KS досягли високого рівня захисту даних відповідно до найкращих практик галузі, що забезпечує безпеку дверей і користувачів.

«Щодня користувачі з усього світу використовують нашу технологію для доступу до свого місця роботи, будівлі чи дверей. Сертифікація SALTO за галузевими стандартами, як-от ISO 27001, демонструє нашу постійну прихильність надійним методам безпеки та управління ризиками, а також показує, що інформаційна безпека є одним із ключових аспектів нашої роботи», – говорить Барт Клавер, керівний директор Clay Solutions B.V.

Додайте перевірену надійність і визнані можливості для контролю доступу, забезпечуючи вищу функціональність і продуктивність, ніж це можливо з традиційним рішенням для доступу з механічним ключем.

Хмарний контроль доступу SALTO KS – це гнучке рішення, яке не вимагає встановлення програмного забезпечення, характеризується найкращими у своєму класі можливостями в режимі реального часу та нескінченними можливостями інтеграції.

Першоджерело: https://saltosystems.com/en/news/salto-ks-successfully-renews-iso-27001/

Останні новини

07.07.2022

SALTO Systems розширює програму технологічних партнерів

27.06.2022

SALTO KS успішно оновлює ISO 27001