Каталог

Категорії товарів

						
					
							
								
						

Бездротова мережа Wireless

Новітня СКУД від SALTO - XS4 RFID Wireless - дозволяє об'єднати високий рівень безпеки систем реального часу зі зручністю і гнучкістю систем на бездротових автономних замках wireless, що працюють від батареї. Розгорнути СКУД SALTO XS4 RFID Wireless максимально легко: Вам достатньо встановити в заздалегідь розрахованих місцях бездротові шлюзи SALTO (вони забезпечують зв'язок бездротових онлайн замків з центральним комп'ютером по локальній мережі LAN або WAN) та запрограмувати їх.

Бездротова СКУД SALTO XS4 RFID Wireless - остання розробка SALTO в області систем доступу на електронних замках. Вона здатна задовольнити найвибагливіші запити по організації системи доступу - і як і раніше, в цій системі практично не використовуються дроти, оскільки навіть провідні пристрої (шлюзи бездротової мережі і провідні онлайн точки доступу) працюють по протоколу IP і використовують наявну мережеву інфраструктуру будівлі . Як це працює? SALTO XS4 RFID Wireless - нове покоління систем контролю і управління доступу реального часу. Завдяки об'єднанню автономного електронного замка, що працює від батареї, і радіомодуля, що працює на частоті 2.4 ГГц і споживає мало енергії, вдалося створити дійсно бездротову онлайн СКУД. Більшість функцій, які раніше можна було виконати лише за допомогою програматора системи PPD або технології SVN, тепер можуть бути виконані прямо з робочого місця оператора. Будь-які дії зі зміни прав доступу, отримання аудиту проходів або стану батареї електронних замків і циліндрів, віддалене блокування або відчинення замків і т.п.  можна виконати в один клік мишки, не покидаючи кабінету і в реальному часі. Інфраструктура RF-мережі складається зі шлюзів - вони забезпечують зв'язок замків з БД СКУД через локальну мережу або WI-FI. У разі виникнення будь-яких проблем з RF-мережею, електронні замки продовжать нормально працювати (тільки в офлайн режимі), оскільки замок як і раніше підтримує всі стандартні функції систем доступу SALTO, включаючи підтримку технології SVN.

Основні можливості і переваги:
  • Бездротова мережа працює на неліцензфйованій частоті 2,4 ГГц по протоколу IEEE 802.15.4.
  • Всі дані шифруються за алгоритмом AES 128біт.
  • Управління системою через ПО SALTO Pro Access SQL або SALTO HAMS SQL (готельна версія ПЗ).
  • Технологія авто-налаштування: електронні замки автоматично встановлюють бездротове з'єднання з центральним комп'ютером.
  • Технологія авто-відновлення: в разі втрати зв'язку з БД, електронні замки самостійно сканують мережу в пошуку альтернативного каналу зв'язку.
  • Технологія SVN (Віртуальна Мережа SALTO): в разі будь-яких неполадок з бездротовою мережею, вона дозволить електронним замкам нормально працювати в режимі офлайн. Всі користувачі без обмежень зможуть користуватися призначеними ним правами доступу.
Запит вартості

объекты оснащенные скуд salto